Benvinguts a ‘On anem, família?’

Cada cop que a casa coincidim tots, sempre els faig aquesta pregunta. Algunes vegades m’arrufen el nas i em diuen “a casa!”. Però saben que no me’n puc estar. Quan hi ha temps sortim a donar el tomb, a conèixer un nou poble, a una fira, a estirar les cames per la muntanya, a veure ‘bitxos’… Sempre solem tornar cansats i satisfets. I pensant on anirem la propera vegada.

Això ho saben els meus amics, que sovint em demanen idees per passar el dia fora.

O sóc jo la que no puc evitar explicar l’última aventura de la família?

Tant és! La qüestió és que Descobrir m’ha donat l’oportunitat de publicar aquestes vivències, que espero que us serveixin d’inspiració si algun dia dubteu a l’hora d’omplir l’agenda.

En aquest blog us parlaré de caminades, rutes en bici, espectacles, festes populars, pobles, racons naturals, instal·lacions lúdiques, espais d’esbarjo… Alguns ens han agradat, altres ens han encantat i pocs ens han decebut. Bé, tots sabem que hi ha tants gustos i dèries, com persones. Sincerament espero, però, que la selecció us agradi.
Tingueu la seguretat que tots aquests llocs han passat per un ‘control de qualitat’ exigent.  I és que, si la cosa no rutlla… el proper dia em fan quedar a casa. Segur!
Comencem!

 

El parell que em fan el 'control de qualitat'. Gg
El parell que em fan el ‘control de qualitat’. Gg

 

2 Comments

  1. Lidia Pràdanos Reply

    Enhorabona!! Fa temps que esperava veure escrites les “trepitjades” que la Griselda, la majoria de vegades a petició popular, ens explicava tot tornant del cap de setmana. Històries breus però plenes de l’admiració que sent pel terrirori i per la natura. Un sentiment que ha transmès a la família i, reconec, a mi també. Un gran fitxatge el d’aquesta gran “trepitjadora” que, sobretot, és una gran persona. Per molts anys!!!

  2. Griselda visitaré amb regularitat el teu nou blog. De ben segur que molta gent treurà bon partit de les teves propostes familiars. Felicitats!

Leave A Reply

Navigate